Ραφήνα: Στα ίχνη των δραστών που σπάνε αυτοκίνητα η αστυνομία (νέες φωτό)


Όπως σας έχουμε ενημερώσει ένα πρωτοφανές περιστατικό λαμβάνει χώρα εδώ και δύο μέρες στη Ραφήνα. Πρόκειται για το… “φαινόμενο” των σπασμένων αυτοκινήτων όπου και χθες και σήμερα βρέθηκαν αρκετά οχήματα να έχουν παραβιαστεί.

Την πρώτη φορά στο δρομάκι δίπλα στο πάρκινγκ της Χρήστου Μάντικα και σήμερα στην Αργοναυτών δίπλα στο Πάρκο Καραμανλή. Οι άγνωστοι δράστες ¨χτυπούν” σε δρόμο χαμηλού φωτισμού, σε αυτοκίνητα ταξιδιωτών, τα οποία γίνονται αντιληπτά είτε διότι έχουν ηλιοπροστασία στα παρμπρίζ, είτε από το «πακέτο» των κλήσεων και παραβιάζοντας τα οχήματα με την ίδια διαδικασία, σπάζοντας το τζάμι συνήθως του συνοδηγού.

Σίγουρα όλα αυτά τα απανωτά “χτυπήματα” έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα, μια ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, διότι φοβούνται πλέον να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο.

Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες του irafina.gr η αστυνομία αφού έλαβε γνώση των συμβάντων, ερευνά προσεκτικά την υπόθεση, έχουν εντοπίσει κάποιους και βρίσκονται στα ίχνη των δραστών. Από έγκυρες πηγές μας είπαν ότι είναι θέμα χρόνου να τους τσακώσουν.