Ραφήνα: Στη διεύθυνση βορειοανατολικής Αττικής ο άνδρας που συνελήφθη για την απόπειρα αρπαγής 15χρονου κοριτσιού!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την απόπειρα αρπαγής 15χρονου κοριτσιού την Πέμπτη (19/10) στη Ραφήνα

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον κυκλικό κόμβο στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το άνδρα μετά την περιγραφή που έδωσε το παιδί τόσο του ίδιου όσο και του αυτοκίνητου το οποίο οδηγούσε.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ

Το 15χρονο κορότσι κατάφερε βάζοντας τις φωνές να ξεφύγει από τα χέρια του άνδρα και λίγο αργότερα περιέγραψε όσα συνέβησαν στις αρχές ασφαλείας της Ραφήνας οι οποίες και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Το παιδί θα εξετάσει σήμερα και παιδοψυχολόγος ενώ σύμφωνα με το cnn.gr, αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του άνδρα, ο οποίος έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη διεύθυνση βορειοανατολικής Αττικής

Αναλυτικά η αρχική καταγγελία από κα Μπέλλου ανέφερε

🆘🆘🆘 προσοχή στα παιδιά 🆘🆘🆘

Μαύρο τζιπ σε γειτονιά της Ραφήνας άρπαξε από δρόμο έφηβο κοριτσάκι. Προσπάθησε να ασελγησει πάνω του αλλά ευτυχώς το κορίτσι είχε την ψυχραιμία και φώναζε βοήθεια και τον χτύπαγε.

Την πέταξε έξω από το τζιπ όπου ευτυχώς είχαν βγει στην γειτονιά κάτοικοι που μάζεψαν το κορίτσι μέχρι να ηρεμήσει και να έρθουν οι δικοί του. Από κάμερες προσπαθούν να πάρουν τον αριθμό κυκλοφορίας και τον δώσουν στην αστυνομία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.