Ραφήνα: Συνεδριάζει την Παρασκευή (19/4) η Δημοτική Επιτροπή – Τι θα συζητηθεί

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 9 του Ν. 5056/2023, τις υπ’ αριθ. 1237/94548/6-11-2023 και 1328/110575/23-12-2023 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, σε διά ζώσης συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 με ώρα έναρξης στις 12 τo μεσημέρι, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Λήψη απόφασης περί έγκρισης του σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας των Πολιτιστικών και Αθλητικών Χώρων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης μειοδότη του υπ’ αριθ. 217164 ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής «Φίλιππος Καβουνίδης», του ΝΠΔΔ Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος «Δ.Ο.Π.Α.Π», της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής».

Γνωμοδότηση για εγκατάσταση, δικτύων σε χαντάκια, καμπίνες και φρεάτια στα πλαίσια της κατασκευής του Έργου «Υποδομές Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας Ultra-Fast Broadband με ΣΔΙΤ» και συγκεκριμένα για το έργο «ΕΡΓΟ RAP ΠΙΚΕΡΜΙ UFBB Αίτηση UltrafastOTE ΑΕΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ» επί κοινοχρήστων χώρων αρμοδιότητας Δήμου.

Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο του χειρισμού της υπόθεσης αγωγής Α. Χατζησταματίου.

Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο του χειρισμού της υπόθεσης αγωγής Μ. Χριστοφιλοπούλου.

Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο του χειρισμού της υπόθεσης αγωγής Μ.Τ. Σπηλιώτη.

Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο της υποβολής γνωμοδότησης, σχετικά με τη διαδικασία κτηματολογικής διόρθωσης της εσφαλμένης εγγραφής στο Κτηματολόγιο που αφορά το υπ’ αριθ. 222 κληροτεμάχιο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.