Ραφήνα: Τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή & της Νατάσας Παζαΐτη, ανεβαίνουν στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό (φωτό)

Μετά τον Αλέξανδρο Καραμανλή, που ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, συγκεκριμένα στην παράσταση «Μια κυρία ατυχήσασα», στην ίδια παράσταση παίρνει μέρος και η δίδυμη αδελφή του Αλίκη, η οποία συμμετέχει στη χορευτική ομάδα.

Τα δίδυμα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους, Νατάσας Παζαΐτη, καθώς κι εκείνη συμμετείχε πέρυσι στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο», που ανέβηκε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως φαίνεται, και τα παιδιά τους είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα σε φιλανθρωπικά ζητήματα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time» θα πάρουν μέρος στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τη μη κερδοσκοπική ομάδα Arte.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, καθώς με τα έσοδα από τα εισιτήρια θα στηριχθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Τίμος Τζάννες είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, αφού υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στο ρόλο του Πετρόχειλου, ενώ ένας από τους γιους του στην παράσταση είναι ο Αλέξανδρος Καραμανλής.

«Βρήκαμε αυτό το έργο, το οποίο είναι μια γνωστή και επιτυχημένη κωμωδία και καλύπτει και τις ανάγκες του θιάσου σε ρόλους. Εγώ κάνω το ρόλο του μπαμπά, υποδύομαι τον Λάμπρο Κωσταντάρα στο ρόλο του Πετρόχειλου, και έχω τρία ατίθασα παιδιά, αφού έτσι είναι η δομή του έργου. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής είναι ένας από τους γιους μου, κάνει τον Μπάμπη, το πιο μικρό παιδί μου. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός στις πρόβες. Αντεπεξέρχεται πολύ καλά σ’ αυτό που κάνει. Όλος ο κόσμος θα ευχαριστηθεί το έργο γενικά. Είναι μια προσπάθεια που γίνεται πολλά χρόνια και ελπίζουμε να έχει συνέχεια και να είναι πάντα το ίδιο επιτυχημένη».

Η Αλίκη Καραμανλή στη χορευτική ομάδα

Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος Καραµανλής σπουδάζει στη Σχολή ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αδελφή του Αλίκη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήµες στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και παράλληλα Επικοινωνία και Media στο Deree.

Μάλιστα, η Αλίκη Καραμανλή κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον επαγγελματικό στίβο, προσφέροντας τις γνώσεις της σε εταιρεία κοινωνικοπολιτικών ερευνών. Οι δύο νέοι κρατούν κλειστά τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η παρουσία τους στο πλάι των γονιών τους σε δημόσιες εκδηλώσεις είναι συχνή.

Ο Τίμος Τζάννεςστο ρόλο που υποδυόταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο «Μια κυρία ατυχήσασα»
Ο Αλέξανδρος Καραμανλής στις πρόβες

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.