Ραφήνα: Το Σάββατο 18 Ιουνίου ο καθαρισμός του βυθού στο Αλιευτικό καταφύγιο από τον ΟΛΡ

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. η Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στο Αλιευτικό καταφύγιο, καθαρισμό της Κεντρικής παραλίας και εκπαιδευτικά παιχνίδια ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και την εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας Antipollution.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6/2022), η Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. οργανώνει μία στοχευμένη δράση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, δίνοντας έμφαση στην αξία του εθελοντισμού.

Στην προσπάθεια αυτή συνδράμουν η εθελοντική ομάδα της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, η εταιρεία Antipollution, οι εθελοντές δύτες κ. Χαψιάς και κ. Κηρυθράς, ο σύλλογος Τριγλιανών και άλλες εθελοντικές οργανώσεις.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμβάλλουν σε αυτή τη δράση με την ενεργό συμμετοχή τους, δηλώνοντας συμμετοχή έως 10/6/2022 στο e-mail: [email protected]., και προτρέπουμε όλους τους πολίτες να δώσουν και φέτος το παράδειγμα, προστατεύοντας τις παραλίες και τις ακτές από τα σκουπίδια.

Όλοι Μαζί για ένα καλύτερο και υγιές περιβάλλον!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.