Τον Φεβρουάριο θα παραδοθεί το νέο γήπεδο στην Αρίωνος.
Την αποκάλυψη έκανε κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας φανέλας της Θύελλας Ραφήνας, ο δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς.
«Νομίζω ότι η πορεία και η παρουσία της ομάδας είναι εξαιρετική. Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν αυτές οι ακαδημίες, αφού έχουμε δει παραδείγματα ομάδων να καταρρέουν επειδή τα πρόσωπα κουράζονται και δεν μπορούν να βάζουν συνέχεια χρήματα. Η Θύελλα δεν είναι σε αυτήν την κατηγορία. Ο δήμος είναι αρωγός από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσει να είναι. Στο πλαίσιο αυτό είναι και το νέο γήπεδο στην Αρίωνος, το οποίο θα παραδοθεί τον Φεβρουάριο του 2019», είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης μίλησε και για το γήπεδο της Ραφήνας, στο οποίο όπως είπε, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο γήπεδο και παραδοθεί στις ομάδες, θα γίνει χώρος άθλησης και αναψυχής.
Δείτε το βίντεο




















































