Ράκος η Γκαγκάκη μετά την αποχώρηση από την «Τεχνόπολη» – Τέλος και από τον Λιάγκα;

Βαρέως το πήρε η Κατερίνα Γκαγκάκη που εξαιτίας του σχολιασμού για την σεξουαλική επίθεση φοιτητή στη Θεσσαλονίκη προς συμφοιτήτριά του έχασε την Προεδρία της Τεχνόπολης.

Ήταν μονόδρομος η παραίτηση καθώς το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και ο δήμαρχος δεν μπορούσε να μην την κάνει αποδεκτή.

Μαθαίνω πως η πρώην σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 δεν είναι από χθες σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση και δικαιολογημένα. Καθώς μερικά λεπτά ανοησίας στον αέρα του ΣΚΑΪ της στοίχησαν όχι μόνο τη θέση της αλλά και μελλοντικές θέσεις που θα μπορούσε να αναλάβει στο Δήμο της Αθήνας.

Παραμένει βέβαια δημοτική σύμβουλος και θα περιμένει το θέμα να ξεχαστεί. Μαθαίνω πως ήδη κάνει δεύτερες σκέψεις για την απόφασή της να είναι μέλος μιας καθημερινής gossip στην ουσία εκπομπής και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο οι σχέσεις είναι άριστες.

Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τη σχέση της με το κανάλι. Είναι πολύ αμφίβολο πάντως πως εάν υπάρξει του χρόνου νέα σεζόν για το «Μεσημέρι» αν θα συνεχίσει η Γκαγκάκη να είναι μέλος της εκπομπής.

nassosblog.gr