Ράπερ Lamanif: Οι εξηγήσεις του Light για τη διαρροή του ροζ βίντεο που προκάλεσε την εξαφάνισή του

Ένα ροζ βίντεο, απειλές για μαχαιρώματα και μια παλιά επαγγελματική συνεργασία που έληξε επεισοδιακά συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ράπερ Light και τον ράπερ Lamanif και η οποία έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Real Νews και το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σουρέλη, ο πρώτος κατέθεσε έγγραφες εξηγήσεις, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του ο δεύτερος για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και τη μήνυση της 30χρονης πρώην συντρόφου του Lamanif, με τις πολύ προσωπικές στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η “αφέντρα” κατηγόρησε τον “παιδικό φίλο” της Light ότι διέρρευσε το βίντεο με τον Lamanif. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο Light απάντησε στις έγγραφες εξηγήσεις του: «Αγνοώ με ποια συλλογιστική και με ποια στοιχεία οδηγήθηκε στην πεποίθηση ότι εγώ ήμουν αυτός που διέρρευσε το βίντεο. Θέλω, απλώς, να τονίσω ότι ουδέποτε θα προέβαινα σε μια τέτοια πράξη, μόνο και μόνο για να προβάλω τις ερωτικές προτιμήσεις κάποιου. Οι κατηγορίες σε βάρος μου περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων και απορρήτου είναι εντελώς αβάσιμες. Δεν είχα καμία σχέση με την καταγραφή του βίντεο, την αποθήκευσή του ή την παράνομη ανάρτησή του».

Δείτε ακόμα:  Aπόψε στις 21:00 ο μεγάλος τελικός του Survivor στο ΣΚΑΙ

Ο Light ισχυρίστηκε ότι η 30χρονη τον ενημέρωση για την ύπαρξη του βίντεο ενώ την κατηγορεί ότι το έδωσε και σε άλλους. «Με δική της πρωτοβουλία μου παρέδωσε το βίντεο στο οποίο η ίδια συμμετείχε, γύρισαν από κοινού με τον Μανιφάβα (Lamanif), αποθήκευσε στον σκληρό της δίσκο και διέρρευσε, ενδεχομένως λόγω της απογοήτευσής της για την απόσταση που είχε πάρει ο Μανιφάβας από αυτή.

Την πίεσα να έρθει να μου πει κάτι για το οποίο δε θα μπορούσα να γνωρίζω; Την πίεσα να μου δώσει το εν λόγω υλικό, όταν η ίδια επιλέγει σε ιδιωτική μας συνομιλία να το χαρακτηρίσει “φιλέτο”.

Δείτε ακόμα:  Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε τετ α τετ με τον άνθρωπο που με παρενοχλούσε»

Η άγνωστη κόντρα

Μέσα από τις έγγραφες εξηγήσεις του Light, αποκαλύπτεται η κόντρα που είχε από το παρελθόν με τον Lamanif. «Αναρτούσε ότι θα με βρει με μπράβους και θα με μαχαιρώσει. “Το μαχαίρι δε συγχωρεί”, όπως δημοσίως διατεινόταν εναντίον μου, μη διστάζοντας να αναφέρει επανειλημμένα ότι με αυτό θα με μαχαίρωνε”, υποστήριξε ο Light.

Σε άλλο σημείο ο ράπερ ισχυρίστηκε ότι η κόντρα άρχισε όταν τελείωσε η επαγγελματική τους συνεργασία. «Τον όρισα για λιγότερο από ένα τετράμηνο και όλως δοκιμαστικά και μόνον “συνεργάτη” μου, επιτρέποντάς του να ακολουθεί τις περιοδείες μου, όποτε το επέτρεπε η κυρίως ασχολία του, και του έδινα ένα μικρό χαρτζιλίκι για τη συμμετοχή του.

Τα καθήκοντα που του είχα αναθέσει περιορίζονταν στο να συνεννοείται, πριν από την εκάστοτε εμφάνισή μου, για την αμοιβή μου με τα εκάστοτε μαγαζιά που με φιλοξενούσαν. Ρόλος και καθήκοντα που ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει “διακοσμητικά”. Στην πορεία, προκειμένου να μην αισθάνεται “διακοσμητικός”, όπως ο ίδιος έλεγε, προσπάθησα να διευρύνω τα καθήκοντά του, αναθέτοντάς του περαιτέρω τη διάθεση των προϊόντων ιματισμού της επί συστάσει εταιρείας συμφερόντων μου».

Δείτε ακόμα:  Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης (βίντεο)

Το υπόμνημα της 30χρονης

Η 30χρονη στο υπόμνημα που κατέθεσε, περιέγραψε πως ο Light την έπεισε να του στείλει το βίντεο. «Ο ράπερ Light μου ζητούσε επίμονα να του δώσω ένα βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο από τη συνεύρεσή μου με τον Lamanif για δική του μόνο θέαση. Εγώ, όπως ήταν φυσικό, στην αρχή αρνήθηκα, αλλά, δυστυχώς τελικά, λόγω και της παιδικής μας φιλίας, υπέκυψα και του το παραχώρησα, με την αυστηρή, όμως, σύσταση να μην δημοσιευθεί περαιτέρω.

Όπως, όμως, διαπίστωσα εκ των υστέρων, ο εν λόγω παιδικός μου φίλος δεν έπραξε αυτό που του ζήτησα και είτε ο ίδιος, είτε μέσω γνωστών του το ανήρτησε στο διαδίκτυο, συνοδευόμενο με ανάρμοστα σχόλια, χωρίς την άδειά μου».

tlife.gr