Ρεγγίνα Μακέδου: «Ρωτάτε γιατί δεν λέω για την υγεία μου, θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου»

Η Ρεγγίνα Μακέδου επέστρεψε στο Instagram με νέα ανάρτηση, προκειμένου να απαντήσει στα μηνύματα των ακολούθων της, που τη ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της.

Η ιστορία της αθλήτριας και η σκληρή «μάχη» που δίνει με τη λευχαιμία τα τελευταία χρόνια, αλλά και η έντονη ευαισθητοποίησή της για διάφορα ζητήματα υγείας που την έφτασαν μέχρι την «πόρτα» του πρωθυπουργού, έχει φέρει στο προφίλ της πάνω από 62 χιλιάδες ακολούθους, οι οποίοι παίρνουν μαθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας από εκείνη.

Στην τελευταία της δημοσίευση, η Ρεγγίνα Μακέδου αναφέρεται στην περίοδο που διανύει τώρα, όσον αφορά την υγεία της αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα.

Την ανάρτηση συνόδεψε με μία φωτογραφία της, στην οποία χαμογελά με φόντο ένα φυσικό τοπίο

359717856_294394042984693_2676794297769871154_n

Στη λεζάντα έγραψε: «Δέχομαι πολλά μηνύματα που με ρωτάτε τι κάνω πως είμαι… γιατί δεν λέω για την υγεία μου??? Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου… θέλω να βρω τα πατήματα μου… θέλω λίγο χρόνο για την Ρικα που δεν ξέρετε!!! Να οργανώσω την νέα επαγγελματική χρόνια μου σε νέο χώρο!!! Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ! Την περιπέτεια που πέρασα και περνάω “γιατί όσο χρειάζομαι εξετάσεις ακόμα περνάω” δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί αυτή η περιπέτεια με έκανε ότι είμαι πια…

Όμως η Ρεγγινα η Ρικα για τους δικούς μου δεν καθορίστηκε ποτέ από αυτή τη περιπέτεια αλλά από την τρόπο αντιμετώπισης της!!! Είμαι πάντα εδώ για όλους τους ασθενείς ίσως λίγο πιο σιωπηλά αλλά πάντα εδώ.. το ξέρουν όσοι με χρειάζονται ❤️ Έμαθα να με ακούω… και τώρα μου λέω προχώρα».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.