Ρομά από την Θήβα βγήκαν για “μεροκάματο” στο Μαρκόπουλο!

Ρομά από Θήβα βγήκαν για “μεροκάματο” στο Μαρκόπουλο με τα πληρώματα της ΟΠΚΕ να ενεργούν καταδίωξη και προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις

Το λευκό επιβατικό όχημα με τούς τέσσερις επιβαίνοντες, σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr  κρίθηκε ύποπτο από τα πληρώματα που ενεργούν υπηρεσία στον τομέα της Βορειοανατολικής Αττική.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος με πινακίδες Βοιωτίας να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη με συνδρομή πληρωμάτων από Άμεση Δράση με τέσσερις ΔΙΑΣ πέντε περιπολικά δύο οχήματα της Ασφάλειας και τρεις ΟΠΚΕ.

Το όχημα των Ρομά εγκλωβίστηκε στην οδό Απολλωνιου, και ακολούθησε πεζη καταδίωξη απο τα πληρώματα πισω απο το Lidl κοντά στον καταυλισμό του Μαρκοπουλου και οι τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν.

Πληροφορίες του Nantiareport.gr αναφέρουν ότι κατα τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος που είχαν ως μέσο διαφυγής τα Ρομά, κατασχέθηκε στο πορτ μπαγκάζ κλεμμένο aircontition, το οποίο αφαίρεσαν από εταιρεία ρομποτικής που εδρεύει στην περιοχή.

Σε βάρος των Ρομά σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμπεται στον Εισαγγελέα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.