Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μπλόκο» από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών συνένωση των δικογραφιών των τριών παιδιών

Αναμένεται να αρχίσει πάλι η ανάκριση για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμα του απέρριψε το αίτημα της προφυλακισμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη συνένωση των δικογραφιών που αφορούν τις θάνατους των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα.

Το αίτημα είχε υποβληθεί από τον περασμένο Απριλίου για τη συνένωση των δύο δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της 33χρονης μητέρας και αφορούν αφενός την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και την απόπειρα δολοφονίας του ίδιου παιδιού, αλλά και τις ανθρωποκτονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Το σκεπτικό που διέρρευσε ήταν πως το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η συνένωση των δύο δικογραφιών δεν προσέφερε τίποτα στην υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας της Πάτρας. Σημαντικό ρόλο στην κρίση των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας έπαιξε και το γεγονός ότι οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο.

Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος ενώ η άλλη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, είναι ακόμα στο στάδιο της ανάκριση. Μάλιστα, μετά το αίτημα της κατηγορούμενης μητέρας, η δεύτερη δικογραφία που αφορά τα δύο κορίτσια είχε μείνει στάσιμη και πλέον έπειτα από την απόφαση αυτή θα ξεκινήσουν και πάλι οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.