Ρωζίτα Σώκου: Δείτε πώς είναι σήμερα (φωτό & βίντεο)

Τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ροζίτα Σώκου επισκέφθηκε πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η δημοσιογράφος, η οποία ήταν ένα από τα μέλη της πρώτης επιτροπής του «Να η ευκαιρία», διανύει το 98ο έτος της ηλικίας της και, όπως φαίνεται στην ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram, διαθέτει εξαιρετική διαύγεια και όρεξη για ζωή.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη Ροζίτα Σώκου

«Παίρνουν τα μυαλά των γυναικών αέρα και χάνεται σιγά σιγά και η ράτσα του πατέρα», ακούγεται να απαγγέλλει η Ροζίτα Σώκου σε βίντεο που ανήρτησε ο ηθοποιός από το σπίτι της κυρίας Σώκου.

«Με την ανεξάντλητη, ανεπανάληπτη και μοναδική μεγάλη μου φίλη Ροζίτα Σώκου, που στα 98 της μας απαγγέλλει για τον έρωτα, την πηγή της ζωής… Μακάρι να της μοιάσουμε και να είναι για πολλά ακόμα χρόνια κοντά μας… Ροζίτα μου, εσύ που μου έγραψες τις πρώτες κριτικές στο θέατρο, είσαι μεγάλο μάθημα ζωής… Σε ευχαριστούμε!», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας πλάι στην ανάρτησή του.

Πριν από έναν χρόνο, λίγες μέρες αφότου ο πλανήτης ολόκληρος έμπαινε στον κυκεώνα του κορωνοϊού, η Ροζίτα Σώκου, με δηλώσεις της σε εφημερίδα, έλεγε: «Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κοροναϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; Άλλωστε, από τους παλιούς μόνον εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει. Εκείνος, μάλιστα, ανανεώνει κάθε τόσο το δίπλωμά του και οδηγεί κιόλας».

briefingnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.