«Σαφάρι» ελέγχων σε Βούλα και Βουλιαγμένη από την Οικονομική Αστυνομία!

Σειρά ελέγχων για τη διαπίστωση παραβάσεων της εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος το διάστημα από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου, με τις αρχές να προχωρούν στη βεβαίωση επτά παραβάσεων.

Αναφορικά με τους ελέγχους στην Αττική, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι περιοχές της Βούλας, της Βουλιαγμένης, της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης, ενώ στη Θεσσαλονίκη έλεγχοι διενεργήθηκαν στην περιοχή της Τούμπας.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε:

Στη Γλυφάδα, σε σνακ μπαρ-ζαχαροπλαστείο, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας και σε εστιατόριο να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.

Στη Βούλα, εντοπίστηκε σε καφέ-μπαρ να απασχολείται εργαζόμενος εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.

Παράλληλα, στην Τούμπα εντοπίστηκε σε κυλικείο να απασχολούνται επτά εργαζόμενοι εκτός του δηλωμένου ωραρίου εργασίας, καθώς και η μη έκδοση έξι αποδείξεων.

Επιπλέον, σε καφέ-μπαρ βρέθηκε να απασχολείται εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού, και διαπιστώθηκε η μη έκδοση 3 αποδείξεων, ενώ σε άλλο καφέ-μπαρ εντοπίστηκαν να απασχολούνται 5 εργαζόμενοι εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας, και διαπιστώθηκε η μη έκδοση 3 αποδείξεων.

Τέλος, σε ουζερί-μεζεδοπωλείο της Τούμπας, διαπιστώθηκε η μη έκδοση 6 αποδείξεων. Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΣΕΠΕ, ΔΟΥ, ΠΕΚΑ) για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.