Σάκης Αρναούτογλου: Φθινοπωρινή έφοδος από 4/9 έως 6/9 – Πού και πότε θα έχουμε βροχές

Για μίγμα καλοκαιριού με φθινοπωρινές εφόδους κατά τόπους κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως σημειώνει από τη Δευτέρα 4/9 έως και την Τετάρτη 6/9 με βάση τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα θα έχουμε «βροχές ή καταιγίδες» όπως φαίνεται στο βίντεο.

«Η εκτίμηση όμως της έντασης των προαναφερθέντων φαινομένων καθώς και των ανέμων θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει αυξηθεί η αξιοπιστία των μοντέλων αναφορικά με την ακριβή διαδρομή της ατμοσφαιρικής διαταραχής που θα επηρεάσει την περιοχή μας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά μ’ αυτή» συμπληρώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτγολου:

«Μίγμα καλοκαιριού με φθινοπωρινές εφόδους κατά τόπους από βδομάδα! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Σας παραθέτω στο παρακάτω βίντεο την πιθανή εξέλιξη των φαινομένων καθώς και τις ώρες εκδήλωσής τους (βροχές ή καταιγίδες με τις σκούρες αποχρώσεις) από τη Δευτέρα 4/9 μέχρι και την Τετάρτη 6/9με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!

Η εκτίμηση όμως της έντασης των προαναφερθέντων φαινομένων καθώς και των ανέμων θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει αυξηθεί η αξιοπιστία των μοντέλων αναφορικά με την ακριβή διαδρομή της ατμοσφαιρικής διαταραχής που θα επηρεάσει την περιοχή μας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά μ’ αυτή.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” στο πλευρό του Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το νόμο όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται στην τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ’ αυτά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έτσι λοιπόν το κλασικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 με την φυσική μου παρουσία θα ξεκινήσει φέτος στις 9 Οκτωβρίου.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου όμως θα υπάρχουν αναλυτικά, τρίλεπτα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3 (τα οποία θα επιμελούμαι εγώ) για τις ώρες μετάδοσης των οποίων θα σας ενημερώσω πολύ σύντομα!

Με εκτίμηση κι ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σάκης Αρναούτογλου».

Δείτε το βίντεο

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.