Σάκης Ρουβάς: «Φώναζε βοήθεια! Βλέπαμε τα αίματα!…» – Αποκάλυψη σοκ!

Μια αποκάλυψη σοκ έκανε στο παρελθόν ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς: “Φώναζε βοήθεια! Βλέπαμε τα αίματα!” Τι συνέβη ακριβώς;

Περιστατικά από τα παιδικά του χρόνια που τον σημάδεψαν!

Μία… κατάδυση στον βυθό των παιδικών χρόνων του Σάκη Ρουβά επιχείρησε ο Γιώργος Λιάνης στην πρόσφατη συνέντευξη που έκαναν οι δυο τους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε για τα πρώτα δύσκολα χρόνια της ζωής του, όταν ζούσε σε ένα χωριό στην Κέρκυρα και μεγάλωνε με τη γιαγιά του. «Μέναµε πολλά άτοµα µαζί, έξω από την Κέρκυρα, όπου θυµάµαι ότι έκανε πολύ κρύο και η υγρασία µάς περόνιαζε» θυμάται ο Σάκης μιλώντας στη Real και συνεχίζει: «Ένας τοίχος µάς χώριζε από τη γιαγιά µου. Όλο το σπίτι ήταν 50 τετραγωνικά. Στα χωράφια. Όταν πληµµύριζαν τα χωράφια, πληµµυρίζαµε κι εµείς. Υπήρχε µια µεγάλη ελευθερία. Ο κήπος, το χωράφι και πιο πέρα το δάσος. Ο ευκάλυπτος του σπιτιού ήθελε τέσσερις άντρες να τον αγκαλιάσουν µε τα µπράτσα τους. Υπήρχε µια αναστάτωση και µια ένταση. Οι γονείς µου χώρισαν αργότερα. Αυτό ήταν ένα σχίσµα µέσα στην ψυχή µου. Μέναµε πολύ καιρό µε τη γιαγιά µας, η οποία είχε ένα έλκος στο πόδι και την εµπόδιζε, γιατί ήταν µια ογκώδης γυναίκα. Βλέπαµε τα αίµατα στις πατηµασιές της. Λιµνούλες δηλαδή. Αυτό συνέβαινε λόγω του σακχάρου. Η γιαγιά είχε µια στεντόρεια φωνή και φώναζε “Βοήθεια” κι ακουγόταν µέχρι την Κέρκυρα µέσα. Όταν φώναζε “Βασίλη”, τον παππού µου, ακουγόταν ένα απέραντο “ηηηηηηη” που η ηχώ το γύριζε πίσω και µας έπιανε τρόµος. Το ραδιόφωνο ήταν πάντα ανοιχτό».

Πηγή: youweekly.gr