Σάλος με την απαίτηση της «χρυσής δημαρχέσας»! Ζήτησε 6.200 ευρώ από την Περιφέρεια του συζύγου για τη συναυλία του Τσαλίκη!

Πρόταση προκειμένου στηριχθεί με το ποσό των 6.200 ευρώ η φιλανθρωπική δράση της συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη, υπέβαλε στην Περιφέρεια Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με το «Έθνος», στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα αποφάσιζε για την επιχορήγηση στην κυρία Πατούλη, δεν εξασφαλίστηκε η απαραίτητη πλειοψηφία, με συνέπεια η πρόταση να «κοπεί».

Το αίτημα της Μαρίνας Πατούλη, που είναι πρόεδρος στον «Όμιλο για την UNESCO Βορίων Προαστίων», υποβλήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2019. Η πρόταση αφορά σε επιχορήγηση 5.000 ευρώ (συν ΦΠΑ 24%) για μια εκδήλωση που θα είχε σκοπό τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου».

Δείτε ακόμα:  Συγκινεί ο Γιώργος Νταλάρας με το μήνυμα του για τον Αγάθωνα (φώτο)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Έθνους», η εκδήλωση που σχεδίαζε η Μαρίνα Πατούλη είναι μια συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Δεκεμβρίου, σε ένα club του Αμαρουσίου.

Στο αίτημα της κυρίας Πατούλη τονιζόταν ότι «έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν αυτές οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς είναι απαραίτητη ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των κοινωνικών ευπαθών ομάδων».

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η συγκεκριμένη φιλανθρωπική εκδήλωση της Μαρίνας Πατούλη.

Δείτε ακόμα:  Νίκος Χατζηνικολάου: Τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από τις διακοπές

Πηγή: patkiout.gr