Σάλος με το γυμνό «μοντέλο» που φωτογραφίζεται σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο και Κορωπί!

Θέμα συζήτησης αποτελεί τις τελευταίες ώρες η αποκάλυψη φωτογραφιών σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, όπου μία συγκεκριμένη κοπέλα ποζάρει ακόμη και ολόγυμνη, σε κεντρικά σημεία Μεσογείτικων πόλεων και συγκεκριμένα στο Πόρτο Ράφτη, το Μαρκόπουλο, το Κορωπί και στο πάρκινγκ του Προαστιακού του Κορωπίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το συγκεκριμένο «μοντέλο» είναι κάτοικος Μεσογείτικης πόλης όχι όμως ελληνικής υπηκοότητας και έχει «χτυπήσει» και στο παρελθόν, την περίοδο των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού.

Τότε μάλιστα οι φωτογραφίες δεν είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφικές ιστοσελίδες αλλά είχαν διακινηθεί μεταξύ χρηστών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρακτική που ακολουθεί το συγκεκριμένο «μοντέλο» που συνοδεύεται πάντοτε από ένα ακόμη ζευγάρι είναι να κυκλοφορεί πολύ ελαφρά ντυμένο (μόνο με ένα παλτό ή ρούχα που αποκαλύπτουν εύκολα τα απόκρυφα σημεία του) και έτσι κινούμενο πολύ γρήγορα καταφέρνει να βγάλει τις επίμαχες φωτογραφίες πριν γίνει αντιληπτό από διερχόμενους πολίτες.

Αλλά ακόμη κι αν κάποιος κατανοήσει τί ακριβώς συμβαίνει, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει αφού η «ομάδα» εξαφανίζεται σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Τέτοιες πρακτικές αποκαλυπτικής φωτογράφισης είναι πολύ διαδεδομένες σε χώρες κυρίως της Ανατολικής Ευρώπης από τις οποίες τα «μοντέλα» και οι «παραγωγοί» τους αποκομίζουν οικονομικά οφέλη πουλώντας τις φωτογραφίες ή και βίντεο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.