Σάλος με βίντεο που δείχνει ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα στο νοσοκομείο Χανίων!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο του zarpanews.gr που δείχνει μία ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου στα Χανιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μία ξένη τουρίστρια που νοσηλευόταν τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου στα Χανιά ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό φέρεται να την ειρωνεύτηκε, αντί να την βοηθήσει.

Έτσι η ίδια ξεκίνησε να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ακούγοντας, μάλιστα, κάποια ειρωνικά σχόλια.

Έχει διαταχθεί κατεπέιγουσα ΕΔΕ

Το περιστατικό κατέγραψε τρίτο άτομο, το οποίο το κοινοποίησε στα social media, ενώ έγινε και έγγραφη καταγγελία στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του zarpanews.gr, είπε ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

«Επικοινώνησα με την κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση», δήλωσε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.