Σάββας Πούμπουρας: Η περιπέτεια της υγείας του και τα αποτελέσματα της βιοψίας

“Ήταν ένα μεγάλο σοκ” είπε ο Σάββας Πούμπουρας για την περιπέτεια της υγείας του. Τι δήλωσε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Το μήνυμα για την πρόληψη που είχε στείλει μέσω Instagram.

Δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έκανε την Παρασκευή (19/05) ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από λίγο καιρό, όταν χρειάστηκε να αφαιρέσει κάποιες επικίνδυνες ελιές που είχε στο σώμα του.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως τα αποτελέσματα της βιοψίας που περίμενε ήταν καλά.

“Μια χαρά είμαστε, δόξα τω Θεώ. Όλα καλά. Ήταν ένα μεγάλο σοκ αυτό κι αυτό το δεκαήμερο μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα ήταν σκληρό. Όλα καλά με τη βιοψία. Είμαι από τους τυχερούς, ευτυχώς, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις άσχημες πολύ” ανέφερε.

Η περιπέτεια της υγείας του

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο Σάββας Πούμπουρας είχε αποκαλύψει μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως χρειάστηκε να αφαιρέσει τρεις ελιές και έστειλε ένα μήνυμα αφύπνισης για την πρόληψη.

“Πριν λίγες ημέρες, αυτός εδώ ο παίκτης (Hugh Jackman), είχε βγει και είχε μιλήσει ανοιχτά για ένα δερματικό θέμα που έχει. Για κάποιες ελιές που είχε στείλει για βιοψία γιατί ήταν ύποπτες για καρκινικά θέματα

Είχα κάνει πριν τρία χρόνια μια χαρτογράφηση στις ελιές μου σε έναν γιατρό και είπαμε να τις τσεκάρουμε γιατί έχω σκούρο δέρμα, έχω πολλές ελιές. Είπαμε κάθε χρόνο να κάνουμε αυτό το πράγμα. Πέρναγαν τα χρόνια αλλά δεν έκανα τίποτα. Βλέποντας αυτό το δημοσίευμα πριν δυο εβδομάδες, είπα να πάω να ξανακάνω μια χαρτογράφηση.

Ήρθα να κάνω μια χαρτογράφηση και μαντέψτε, τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Στάλθηκαν για βιοψία. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι εμένα, κάτι μου χτύπησε το καμπανάκι. Ελπίζω με αυτό το βίντεο να χτυπήσω δικά σας καμπανάκια.

Όσοι αγαπάτε πάρα πολύ τον ήλιο και αράζετε άφοβα με κάτι βαζελίνες και λάδια… δείτε τον ήλιο σοβαρά γιατί δεν παίζει… Δρα συσσωρευτικά. Νομίζετε ότι αν είστε πιο μαύροι και πιο σκούροι θα είστε πιο σέξυ. Όχι… Μπορεί να κάνω update σε επτά μέρες μετά τη βιοψία και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η πρόληψη σώζει. Να τσεκάρεστε τακτικά. Πολλές φορές ξεχνιόμαστε, λέμε «άλλη στιγμή» και περνούν οι μέρες και περνούν τα χρόνια και τσουπ, σκάνε πράγματα. Μη ξεχνάτε το σώμα σας, τον εαυτό σας και την υγεία σας. Σας φιλώ”.

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.