Σε αυτό το χωριό δεν έχει ψηφίσει κανείς μέχρι τώρα

Εκλογές χωρίς… ψηφοφόρους σε χωριό στην Εύβοια. Κανείς δεν πήγε να ψηφίσει και η εφορευτική επιτροπή μοιάζει να περιμένει μάταια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία σε ολόκληρη τη χώρα. Σε ένα χωριό όμως δεν ψήφισε κανείς έως τις 15:30.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το evima.gr, πρόκειται για τον Άγιο Δημήτριο στον δήμο Κύμης Αλιβερίου, στην Εύβοια. Εκεί κανείς από τους 19 εγγεγραμμένους δεν προσήλθε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει. H εφορευτική επιτροπή μοιάζει να περιμένει μάταια.

Κατά 8% αυξημένη η αποχή σε σχέση με τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Την ίδια ώρα, σε ποσοστό 40,77% έφτασε η συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες έως τις 16:30, σύμφωνα με την ενημέρωση του γενικού γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Την ίδια ώρα στις εκλογές του Μαΐου, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο 48,76%, δηλαδή η συμμετοχή είναι μειωμένη κατά περίπου 8%. Σύμφωνα με την ενημέρωση των δικαστικών αντιπροσώπων από το 88% των εκλογικών τμημάτων, σχεδόν 2,5 ώρες πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας είχαν ψηφίσει 3.564.116 εκλογείς.

Ο κ. Σταυριανουδάκης ανέφερε επίσης ότι περί τις 20:30 θα υπάρχει ασφαλής εικόνα για το εκλογικό αποτέλεσμα, σε ποσοστά και αριθμό εδρών των κομμάτων και ποιοι συνδυασμοί θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.