Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο οδηγός λεωφορείου που που καταγράφηκε σε βίντεο να οδηγεί ενώ παράλληλα έλυνε σταυρόλεξο. Δεν θα επιδείξει «καμία ανοχή» το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, «σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών» όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και κλήθηκε να περάσει από Πειθαρχικό έλεγχο.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ήδη από την Πέμπτη (11/1).

«Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών.

Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά» όπως έγινε σαφές.

Το βίντεο που αποκάλυψε το περιστατικό, κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, μόλις αντιλήφθηκε το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 523 φαίνεται κάποια στιγμή να μην κρατάει για κάποια δευτερόλεπτα το τιμόνι, ενώ μάλιστα, πατάει και το γκάζι χωρίς καν να κοιτάει τον δρόμο. Και όλα αυτά, τη στιγμή που μέσα στο λεωφορείο υπάρχουν επιβάτες.

Ο οδηγός μάλιστα φαίνεται να φορά ταυτόχρονα γυαλιά ηλίου και γυαλιά πρεσβυωπίας.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.