Σε εξέλιξη η επιχείρηση «Ασφαλής Πολίτης» σε Σπάτα και Αρτέμιδα!

Στη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας για την ασφάλεια των πολιτών στην περιοχή, αναφέρθηκε ο εντεταλμένος ειδικός σύμβουλος προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας, Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Ασφαλής Πολίτης» που εξελίσσεται στον συγκεκριμένο δήμο.

Παράλληλα επεσήμανε τη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας αφού μάλιστα κοινά κλιμάκια τους περιπολούν στην περιοχή κυρίως για θέματα οδικής ασφάλειας.

Ο κ. Αποστολόπουλος έκανε σαφές ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συνεργασία και με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας προκειμένου να διευρυνθεί η συνεργασία δήμου και αστυνομίας προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του δήμου με ιδιωτική εταιρεία για τη δημιουργία ευκρινών διαβάσεων έξω από τα σχολεία των Σπάτων και της Αρτέμιδας.

Επιπροσθέτως σημείωσε ότι πλέον, και με τις αυξημένες αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, η συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία καθίστατaι ολοένα και πιο αποτελεσματική.

Ακούστε παρακάτω την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όσο και αποκαλυπτική συνέντευξη του κ. Δημήτρη Αποστολόπουλου στον planetwebradio.gr:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.