Σε επίσημο γκαλά στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία Τραμπ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη έδωσαν το “παρών” σ’ ένα από τα επίσημα γκαλά που έγιναν στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.


Ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, ήταν προσκεκλημένος του Έλληνα ομοσπονδιακού βουλευτή Κωνσταντίνου (Γκας) Μπιλιράκη και πήγε στην εκδήλωση μαζί με την σύντροφό του και κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη.

Το ζευγάρι πόζαρε, μάλιστα, χαμογελαστό στο φακό, φορώντας τα καλά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκας Μπιλιράκης, ο οποίος είναι γιος του επί χρόνου ομογενούς ομοσπονδιακού βουλευτή, Μιχάλη Μπιλιράκη, επανεξελέγη στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές με άνεση στη 12η Περιφέρεια της Φλόριδα.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.