Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Βόλου – Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες

Η νεροποντή που έπληξε την πρωτεύουσα της Μαγνησίας έφερε την κήρυξη του δήμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η ανακοίνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για τις αποζημιώσεις.

Πρωτοφανής καταιγίδα και απίστευτη νεροποντή έπληξε τον Βόλο τα τελευταία 24ωρα, με συνέπεια πλημμύρες και καταστροφές σε περιουσίες κατοίκων της πόλης και των γύρω περιοχών.

Ο δήμος Βόλου κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, άνοιξε έτσι ο δρόμος για την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από την πρωτοβουλία και τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Βόλου κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά τη θεομηνία της περασμένης Κυριακής, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Από το Δήμο Βόλου καλούνται οι πολίτες οι περιουσίες των οποίων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022, να προσέλθουν στο Δημαρχείο και στην αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικών, αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Ζέρβας τηλ. 2421350221, και να υποβάλλουν αίτημα αποζημίωσης για ζημίες που υπέστησαν».

 

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.