Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που έκαψε ο σύζυγός της μέσα σε αυτό το σπίτι!

Ένα σκηνικό που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Οι στάχτες και η κάπνα που έχει μείνει στο πάτωμα και τους τοίχους αυτού του σπιτιού μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε μία γυναίκα στα χέρια του συζύγου της.

Είναι οι αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του LIVE NEWS από σπίτι στο Ζεφύρι, εκεί που τα ξημερώματα ένας άνδρας έλουσε τη σύζυγό του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά μετά από τσακωμό.

Το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια δύο ανήλικων παιδιών.

Όλη η οικογένεια ήταν μέσα στο σπίτι. Ξύπνησαν από τις κραυγές της μητέρας τους. Έτρεξαν στο σαλόνι και είδαν τη γυναίκα να παλεύει να σβήσει τις φλόγες από πάνω της.

Ξάδελφος του δράστη ανέφερε: «Απορούνε πώς έγινε αυτό το πράγμα. Έπαιρνε ναρκωτικά ο άνθρωπος. Τώρα πώς έγινε αυτό… Είναι 30 χρόνια μαζί. Ήταν ήσυχη οικογένεια, περνάγανε καλά με τα εγγόνια τους. Τώρα το τι έγινε 7 η ώρα το πρωί».

Έζησαν έναν εφιάλτη. Η γυναίκα καιγόταν ζωντανή από τον ίδιο της τον άντρα. Τα παιδιά της προσπαθούσαν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους να σβήσουν τη φωτιά. Τι μπορεί να προηγήθηκε δεν ήξερε κανείς τους.

«Μόνο τα παιδιά ξέρουνε. Ο ένας τον έχουν μέσα, έχει εγκαύματα, ο άλλος είναι καμένος στα χέρια. Να σβήσουν τη φωτιά από τη μητέρα και αρπάξανε και τα παιδιά», συμπλήρωσε ο ξάδελφος του δράστη.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι το μέρος που παραλίγο να αφήσει την τελευταία της πνοή. Πατημασιές έχουν αποτυπωθεί πάνω στα αποκαΐδια. Έξω στο μπαλκόνι κουβέρτες και παπλώματα είναι πεταμένα.

Έβγαλαν τη γυναίκα έξω και προσπάθησαν με υφάσματα να την σώσουν. Η μητέρα τους ήταν ολόκληρη τυλιγμένη από τις φλόγες.

«Η γυναίκα λένε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έχει πολλά εγκαύματα. Περιμένουμε και εμείς κάποια απάντηση από τους γιατρούς», δήλωσε ο ξάδελφος του δράστη.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε άμεσα να γίνει η διακομιδή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο. Όπως και έγινε. Χρειαζόταν να χειρουργηθεί χωρίς να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο βρίσκονται τα παιδιά της και ο αδελφός της που στην προσπάθειά τους να σώσουν τη γυναίκα δεν υπολόγισαν τον κίνδυνο της φωτιάς.

Όσο η 45χρονη υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, ο 50χρονος σύζυγός της είναι στα χέρια των Αρχών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.