Σε Μαραθώνιους και αγώνες δρόμου σε Νορβηγία, Θεσσαλονίκη, Λιμποβίσι, Παρνασσό & Σχινιά οι Rafina Runners!

Πλούσιο σε συμμετοχές και αυτό το Σαββατοκύριακο πού μάς πέρασε για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου των Rafina Runners.

Ξεκίνημα το Σάββατο με την συμμετοχή τού προέδρου μάς Παναγιώτη Σπανόπουλου στον Μαραθώνιο του Bergen στην Νορβηγία σε ενα δύσκολο αγώνα με 580+ υψομετρικής και μπόλικο κρύο +2°!!!Κατάφερε να τερματίσει σε 3:46:11 μοιράζοντας χαμόγελα για άλλη μία φορά στον τερματισμό!!!

17ος διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη με δύο συμμέτοχες και δύο μεγάλα ατομικά ρεκόρ για τον Ηλία Σαζακλή 2:58:45 ,και τον Πέτρο Κοράκη 3:20:00!!!

Ο Ηλίας με την επίδοση του θα φιγουράρει επάξια στην λίστα με τούς καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους για το 2023!!!Η αναφορά μάς συνεχίζεται με τους συνήθης βουνίσιους φίλους μάς Χρυσό Στέλλα και Θάνο Μαλαμή .Στο Λιμποβίσι στο χωριό του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στον αγώνα των 15χλμ ο Χρυσός μετά από 1:12:00 κατέλαβε την 3η θέση γενικής κατάταξης, ενώ ο Θάνος στο γνωστό Μονοπάτι Παρνασσού στον αγώνα των 11χλμ τερμάτισε σε 1:26:00!!!

Εκτός από άσφαλτο και βουνό έχουμε και θάλασσα για τους RR!!!! Στον γειτονικό Σχοινιά ο Κώστας Πούπαλος στην Τριαθλιτική Ολυμπιακή απόσταση κατέλαβε την 2η θέση ηλικιακής κατηγορίας σε 2:38:23!!!!

Πολλά συγχαρητήρια για την συμμετοχή και την προσπάθεια όλων!!!

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.