Σε σοκ οι γονείς της 14χρονης που έπεσε από τον 4ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι γονείς της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε χθες στο Χαλάνδρι, πέφτοντας από τον 4ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου American Community School Of Athens και οι οποίοι βρίσκονται σε σοκ μετά το τραγικό συμβάν.

Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τρεις καταθέσεις για το θλιβερό περιστατικό, από τον κηπουρό του κτιρίου, ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό το παιδί, τη νοσοκόμα του σχολείου που έσπευσε να δώσει στην κοπέλα τις πρώτες βοήθειες, καθώς και την ψυχολόγο του Κολεγίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου του ιδιωτικού σχολείου αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, οι καθηγητές προσπαθούσαν να αποτρέψουν τα παιδιά να βγουν από τις τάξεις, για να μην αντικρύσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν την κοπέλα στη θλιβερή αυτή πράξη παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο, φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ λέγεται ότι είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και στο παρελθόν.

Μετά την τραγωδία, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για την κρατήσουν στη ζωή, όμως, δυστυχώς, ήταν αργά για να σωθεί το κορίτσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί προσπαθούσαν επί μια ολόκληρη ώρα να την επαναφέρουν κάνοντας καρδιοπνευμονική ανάνηψη (κάρπα).

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.