Σερβετάλης: «Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι»

Ο Άρης Σερβετάλης μιλάει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» και τη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ.

«Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους», είπε ο ηθοποιός για το πως προσέγγισε το ρόλο του Αγίου Νεκτάριου.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε και για τη στροφή του στην πίστη. Σημείο σταθμός ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Λιάγκας για Super Κική: «Να δω αν θα βγει πάλι να βρίσει εμένα»

«Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια», δήλωσε.

«Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα. Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι δεν μπορώ να το υποστηρίξω.

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν έπαιζε τον ρόλο ενός εγκληματία που δεν θα είχε τη διαδρομή της μεταστροφής.

Ο Άρης Σερβετάλης συνεργάστηκε με τον Μίκι Ρουρκ, για τον οποίο είχε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε ακόμα:  Eurovision 2022: Οι υποψήφιοι τραγουδιστές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

«Ο Μίκι Ρουρκ έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση».

«Μου κάνει εντύπωση μία εμπαθής κριτική, που δεν στοχεύει μόνο στο έργο. Μου δημιουργεί μία έκπληξη, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι θέλει», είπε για τις κακές κριτικές.

«Οτιδήποτε έχουμε δεν είναι δικό μας, έρχεται με δωράκι. Σου έχει δοθεί. Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμα:  Περρής για Πετράκο: «Να ζητήσει συγγνώμη»

megatv.com