Σημαντική εκδήλωση για τους Εθνικούς Ευεργέτες από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης – Μαραθώνα – Ραφήνας

Την Κυριακή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο κτήμα μας μια σημαντική εκδήλωση – ομιλία με θέμα “Εθνικοί Ευεργέτες αντάξιοι της Εθνικής Ευγνωμοσύνης” με ομιλητή τον δικηγόρο Μιχάλη Μαρτσέκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Αδελφότητα μας, τίμησε σε ένδειξη Ευγνωμοσύνης τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την προσφορά του στο έργο μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας , ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου οι Δήμαρχοι Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας, Καραισκάκη Άρτας κ. Περικλής Μήγδος, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μάκης Κιάμος, ο Πρόεδρος του Ζαπείου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πολυχρόνης Μπαιρακτάρης, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνών Ολγα Δούρου, Μαραθώνα Κώστας Λάσκος, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Βαγγέλης Σωτηρίου, Αναστάσιος Χρυσίνας, από την ΠΣΕ ο Αντιπρόεδρος Κώστας Ζηκόπουλος, ο Αντώνης Κοντός, ο Δονάτος Γκέλιας, ο Πρόεδρος του Κόμματος VOLT Ελλάδος κ. Νικόλαος Φουρναράκης, οι Πρόεδροι Συλλόγων Αρκάδων Δέσποινα Γρηγοροπούλου και Πηγών Άρτας Χρήστος Καπερώνης, ο πρωτομάστορας του γεφυριού της Πλάκας κ. Αθανάσιος Πόραβας και πολλοί αγαπητοί φίλοι της Αδελφότητας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήσαμε και τον Πρόεδρο της ΠΣΕ κ.Μάκη Κιάμο για την μεγάλη του προσφορά για την ΗΠΕΙΡΟ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, στους χορηγούς της Εκδήλωσης. Την εταιρεία SESAMIS για τα παστέλια και τις υπέροχες μπάρες διατροφής, και την εταιρεία ΣΑΡΟΓΛΟΥ για τις υπέροχες Πίτες! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φωτογράφο μας Χρήστο Χρόνη και βέβαια στην υπέροχη κομπανία ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ!!!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.