Συμφώνησε με τον ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου

Στο δυναμικό του Alpha εντάσσεται η Τατιάνα Στεφανίδου. Έπειτα από προχωρημένες συζητήσεις με το Mega, που δεν οδήγησαν, όμως, σε υπογραφή συμβολαίου, η δημοσιογράφος ενημέρωσε το κανάλι της Συγγρού πως αποχωρεί από το τραπέζι των συζητήσεων και «έστριψε» προς Alpha.

Έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα η συμφωνία, όλες οι πληροφορίες όμως, συνέκλιναν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κλεισμένο deal. Όσο για τη ζώνη στην οποία θα αξιοποιηθεί, πληροφορίες αναφέρουν ότι διακαής πόθος της Τ. Στεφανίδου είναι να αναλάβει το δίωρο 15:30-17:30, με εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, κάτι που φέρεται πλέον ως το επικρατέστερο σενάριο.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 21/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία σήμερα ! Ανατροπή μεγατόνων στο ριάλιτι!

Ο Alpha αρχικά προόριζε τη δημοσιογράφο για το πρωινό μαγκαζίνο 11:00 με 13:00, μετά και τη διακοπή της εκπομπής «Ωρα για Μελέτη». Η εκπομπή «Alpha παντού» με τη Μαρία Νικόλτσιου, που επιστρατεύτηκε εκτάκτως για να καλύψει το κενό, σημειώνει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και, όπως φαίνεται, θα αποδειχθεί μονιμότερη του προσωρινού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκπομπή της Τ. Στεφανίδου θα πάρει τη θέση που έχουν σήμερα στο πρόγραμμα οι «Οικογενειακές ιστορίες», αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 15:00 και μέχρι το «Deal»

Δείτε ακόμα:  Βασιλική Μιλλούση: Tρίτη μέρα με πυρετό μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊου

reallife