Συναγερμός στον Πειραιά: Εξαφανίστηκαν αδέλφια 15 και 13 ετών

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ενός 15χρονου και του 13χρονου αδελφού του, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής από την περιοχή του Πειραιά.

“Στις 18 Αυγούστου 2019, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Πειραιά, τα αδέρφια Χαϊντάρ και Σαφντάρ Αχμάντι, 15 και 13 ετών αντίστοιχα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων στις 19 Αυγούστου 2019 και προέβη σήμερα, 20 Αυγούστου 2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Ο Χαϊντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 60 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε κρατούσε ένα κόκκινο σακίδιο.

O Σαφντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,58 μ., ζυγίζει 55 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δείτε ακόμα:  Αυξάνονται οι ενδείξεις πως «κρύβεται» στον Πειραιά ο εξαφανισμένος Θύμιος Μπουγάς

enikos.gr