Συναυλία για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στο Γέρακα

Το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο (ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.) (http://www.athlepolis.gr/ ), για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής διοργανώνει συναυλία, με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης στην πλατεία Μακεδονίας στον Γέρακα, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα από 18.30 έως 24:00.


Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής ως πολιτιστικό γεγονός, διεξάγεται κάθε χρόνο από τις 21 έως 24 Ιουνίου σε όλη την Ευρώπη. Ξεκίνησε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982 την 21η Ιουνίου –συμβολική ημερομηνία λόγω του θερινού ηλιοστασίου- με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ, ο οποίος είχε σκοπό να “βγάλει έξω στους δρόμους όλους τους μουσικούς”. Το 1985 ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα, με την Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, να είναι η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή.

Στη συναυλία στην πλατεία Μακεδονίας στον Γέρακα θα συμμετέχουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μαρία Σουλτάτου, Καίτη Λιβανού και αξιόλογα ερασιτεχνικά σχήματα

Συμμετέχουν:

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ
ΚΑΙΤΗ ΛΙΒΑΝΟΥ
DRUMS ENSEMBLE
POP-ROCK BAND Τονικού Ωδείου
WOODPECKERS
STRANGE SENSE

Παίζουν:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ μπουζούκι
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ κιθάρα
ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ πλήκτρα
ΜΑΝΟΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ βιολί
ΜΑΡΙΟΣ ΦΑΚΙΝΟΣ λαούτο