Συνεχίζεται ο συνωστισμός στα ΜΜΜ παρά τα μέτρα – Έντονες διαμαρτυρίες (βίντεο)

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των επιβατών για τα λίγα μέσα μαζικής μεταφοράς που κυκλοφορούν στην Αθήνα με τις εικόνες συνωστισμού εν μέσω κορονοϊού να μην λένε να σταματήσουν.

Τη Δευτέρα κυκλοφόρησαν στους δρόμους 1.050 λεωφορεία ακριβώς όσα και την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι επιβάτες, είναι πολύ λίγα για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Οι επιβάτες επιμένουν πως πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για να γίνουν οι μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο ανθρώπινες και ασφαλείς εν μέσω πανδημίας. Και παρά τις συστάσεις για αποφυγή των μη αναγκαίων μετακινήσεων στους μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και εκείνους που πλέον εργάζονται από το σπίτι, ο κόσμος που χρησιμοποιεί τα Μέσα Μεταφοράς παραμένει πολύς.

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι και οι πολίτες που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους μόνο και μόνο για να αποφύγουν τον συνωστισμό σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Έως τα τέλη του χρόνου δρομολογείται η ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών με λεωφορεία των ΚΤΕΛ αλλά και με προσλήψεις οδηγών.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: 170 θάνατοι στους άνω των 65 ετών μέσα σε ένα μήνα – Δραματική έκκληση στους νέους για τη χρήση μάσκας

newsit.gr