Συγγραφέας παιδικών βιβλίων ο Λεμπρόν Τζέιμς

O διάσημος καλαθοσφαιριστής Λεμπρόν Τζέιμς πρόκειται σύντομα να γίνει και συγγραφέας, καθώς συμφώνησε με τον εκδοτικό οίκο Harper Collins για την κυκλοφορία δύο παιδικών βιβλίων.

Το πρώτο από αυτά θα είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο για μικρά παιδιά με τίτλο I Promise (Υπόσχομαι), ενώ εντός του 2021 θα ακολουθήσει ένα μυθιστόρημα για μεγαλύτερα παιδιά.

«Τα βιβλία έχουν την ικανότητα να διδάσκουν, να εμπνέουν και να φέρνουν κοντά τους ανθρώπους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Τζέιμς, προσθέτοντας: «Γι’ αυτό και αυτά τα βιβλία, και η δυνατότητα να κάνω τα παιδιά και τους γονείς να διαβάζουν μαζί, σημαίνουν τόσα για μένα. Το σημαντικότερο, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι μέσα σε αυτές τις ιστορίες θα μπορεί κάθε παιδί να δει τον εαυτό του. Το I Promise είναι δυνατό με αυτή την έννοια και ανυπομονώ να το διαβάσει ο κόσμος».

Το I Promise, εικονογραφημένο από τη Nina Mata, περιγράφεται ως «ένα ζωντανό και γεμάτο έμπνευση εικονογραφημένο βιβλίο, που μας θυμίζει ότι η επιτυχία του αύριο ξεκινά με τις υποσχέσεις που δίνουμε στον εαυτό μας και στην κοινότητά μας σήμερα».

diastixo.gr