«Σκάει» νέο όνομα θεατράνθρωπου υπεράνω υποψίας! Τουλάχιστον πέντε ηθοποιοί που «μαρτύρησαν» ετοιμάζουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα θα «σκάσει» και νέο όνομα σπουδαίου κατά τ΄ άλλα ανθρώπου του θεάτρου ενώ ήδη συστρατεύονται εναντίον του τουλάχιστον πέντε ηθοποιοί που ετοιμάζονται να κινηθούν εναντίον του και νομικά.

Εν τω μεταξύ, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προστίθεται στη λίστα των ηθοποιών που υπέστησαν τον τρόμο στη δουλειά της.

Τι έγραψε ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός-τραγουδίστρια; “Να πηγαίνετε με λαχτάρα στην πρόβα όπου ο τάδε ηθοποιός και σκηνοθέτης σου μιλάει με το χέρι μέσα στο παντελόνι του και μετά σου αγγίζει το πρόσωπο. Σκεφθείτε να πρέπει από αυτή τη θέση να πάτε να καταγγείλετε έναν άνθρωπο που ο κόσμος αγαπάει μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα.

Σκεφθείτε όλες τις πόρτες να κλείνουν γιατί τολμήσατε να απαντήσετε σ ένα τέτοιο άνθρωπο. Κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε και οι πόρτες κλείνουν σαν ντόμινο όταν ανοίγεις μέτωπα σ αυτό το χώρο ακόμα κι αν όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι. Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοικανοποιειται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Και πολλά πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί. Σκέψου την κούραση, την απόγνωση, την απόλυτη στενοχώρια όταν σε αντίξοες συνθήκες βάλλεσαι ασταμάτητα με σχόλια και ψυχολογικό πόλεμο”.

Σύμφωνα με το Nassosblog: «Πρόκειται για ένα μεσήλικο αγόρι που έχει απασχολήσει πολύ. Όχι τόσο για το ταλέντο του αλλά για τις ερωτικές επιλογές του. Όλες επώνυμες… διάσημες και γυναίκες που απασχολούσαν και απασχολούν. Τελευταία άλλαξε πολύ. Και απο γκομενάκος έχει μεταλλαχτεί. Όχι μόνο εξωτερικά κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί… αλλά και σε επίπεδο συμπεριφοράς. Όσο για την καταγγελία της Πηνελόπης; Μαθαίνω πώς καθόταν στη σάλα και χωρίς δισταγμό έβγαζε έξω το μόριό του και ικανοποιούσε τις ορμές του, μπροστά σε όλους.

Είναι προφανές ότι δεν το έχει κάνει μόνο στην Πηνελόπη. Όπως είναι προφανές, ότι δεν θα το αφήσουν μόνο στην περιγραφή. Μαθαίνω ότι είναι έτοιμες να τον καταγγείλουν ονομαστικά.
Μένει να το δούμε»

patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.