Σκάνδαλο με αρχιδιαιτητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται και πάλι το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, αφού λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα για σεξουαλικά σκάνδαλα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια, ήρθε τώρα η αποκάλυψη για τον Ντανιέλ Γκαλέτι, πρώην πρόεδρο της περιφερειακής επιτροπής διαιτησίας του Île-de- France, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους που ήθελαν να γίνουν διαιτητές.

Η αποκάλυψη έγινε από τον κορυφαίο αθλητικό δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, ο οποίος έχει φέρει στο φως διάφορα σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ένα ακόμη, λοιπόν, είναι αυτό που αφορά στον πρώην αρχιδιαιτητή Ντανιέλ Γκαλέτι, ο οποίος ζητούσε σεξουαλικές χάρες από ανήλικους διαιτητές προκειμένου να τους βάλει καλούς βαθμούς στις αναφορές του.

«Εντάξει, για να σε βοηθήσω ή τρ@# μα&6# ή μου παίρνεις π*(0» και «έρχεσαι σπίτι μου, τ&ν π$%ζεις και φεύγεις», είναι το περιεχόμενο κάποιων εκ των μηνυμάτων που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο οποίος τόνισε ότι αυτά τα μηνύματα ήταν ο λόγος που η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απέλυσε τον Γκαλέτι, χωρίς όμως να στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, στον γαλλικό Τύπο έκανε δηλώσεις και ένας από αυτούς τους ανήλικους, λέγοντας τα εξής: «Αν έπαιρνες το δόλωμα, θα άρχιζε να σου προσφέρει πράγματα. Ως διαιτητής, θέλεις να σφυρίζεις σπουδαία παιχνίδια. Για αυτό, χρειάζεσαι καλούς βαθμούς. Ο Γκαλέτι θα μπορούσε να μας δώσει κάποιους, καθώς και συστάσεις για να πάμε πιο ψηλά. Αλλά ήταν υπό προϋποθέσεις.

Του άρεσε όταν το ανδρικό μόριο σου ήταν άτριχο. Ήταν τρελός, ειλικρινά. Όταν τελειώσαμε τον αγώνα, του άρεσε να μένει για να μας βλέπει στο ντους. Ήταν πολύ άβολο».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.