Σκύλος όρμησε σε κορίτσι – Ο πατέρας της την έσωσε την τελευταία στιγμή!

Νέο περιστατικό με επίθεση σκύλου σε ένα παιδί έχει αναστατώσει το χωριό Χειμάδι, στον Δήμο Τεμπών της Λάρισας.


Όπως αναφέρει το Onlarissa.gr, ένα κορίτσι δέχθηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί και αν δεν επενέβαινε εγκαίρως ο πατέρας της για να την σώσει κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου, η έκβαση θα ήταν χειρότερη.

Ειδικότερα ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει πως η αγέλη των συγκεκριμένων αδέσποτων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα φρόντιζε μια κάτοικος του χωριού η οποία δυστυχώς απεβίωσε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο.

Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως ο ίδιος καταγγέλλει, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.