Σοφία Μαρσέλλου: Μαζί με τον Βαγγέλη Μπουρνούς για να πάμε τον τόπο μπροστά

Η Σοφία Μαρσέλλου είναι κάτοικος στην περιοχή του Μελτεμίου Ραφήνας με σπουδές στην αγιογραφία. Δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο σε οικογενειακή επιχείρηση, ενώ είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας (Σ.Α.Ρ.)

Στην ανακοίνωση συμμετοχής στη δημοτική παράταξη του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμιου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η δεδομένη αναβάθμιση δομών και υποδομών του τόπου μας και η αναμφισβήτητη συμβολή του δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς στην επίλυση χρονιζόντων συσσωρευμένων θεμάτων, αποτέλεσε το έναυσμα για την λήψη της απόφαση μου να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης του τόπου που αγαπώ και διάλεξα να ζήσουμε με την οικογένεια μου».

Η κ. Μαρσέλλου αναφέρεται στα δρομολογημένα προς λύση προβλήματα όπως το αποχετευτικό, το παράλιο μέτωπο αλλά και τα έργα υποδομής υπογραμμίζοντας πώς «η αποφασιστικότητα του δημάρχου να πάμε τον τόπο μπροστά και η σθεναρή του στάση να δοθούν λύσεις απέναντι σε “πολιτικές” που μας κρατούσαν πίσω, αποτέλεσε το “μονόδρομο” της δικής μου απόφασης να συμπαραταχθώ για να φτιάξουμε με ευρωπαϊκές υποδομές».
Και καταλήγει: «Δηλώνω παρούσα να παλέψω μαζί τον Βαγγέλη Μπουρνους για να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

Πηγή: Εφημερίδα Polis