Σοφία Μασούρη: Βαθύς δερματολογικός καθαρισμός

Μετά από το καλοκαίρι που το δέρμα μας έχει εκτεθεί στον ήλιο και τη θάλασσα πέρα από την αφυδάτωση, μπορεί να υπάρχει και συσσώρευση σμήγματος και λιπαρότητας από την συχνή χρήση των δερμοκαλλυντικών ,των αντιηλιακών και του μακιγιάζ οπότε είναι καλό να ξεκινάμε την επιστροφή μας στην καθημερινότητα με έναν ιατρικό δερματολογικό καθαρισμό .

Επίσης ο καθαρισμός αυτός δίνει την δυνατότητα στο δέρμα με την καθαριότητα ,την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και την ήπια αποφολίδωση να προετοιμάσει την κατάσταση του δέρματος για να δεχτεί αυτό επόμενες θεραπείες ενυδάτωσης ,απομάκρυνσης των δυσχρωμιών, θεραπείες για τις πανάδες και εντατικές θεραπείες λάμψης και σύσφιξης του δέρματος.

Με βάση τις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος μπορούμε να συνδυάσουμε τον καθαρισμό μας με θεραπείες απολέπισης όπως το γλυκολικό οξύ ,θεραπείες κατά του ερυθήματος όπως το μανδελικόοξύ,θεραπείεςmicroneedling για νεοκολλαγένεση και θεραπείες ισχυρής ενυδάτωσης .

Ρωτήστε μας για ένα εξειδικευμένο καθαρισμό που βοηθάει στις ανάγκες του δικού σας δέρματος και μαζί μπορούμε να προσδιορίσουμε ένα πρόγραμμα θεραπειών για εσάς.

Μασούρη Σοφία
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, MD, PhD
Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 7, Ραφήνα
holisticskincarecentre.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.