Σοκ για ηλικιωμένη! Λήστεψαν το σπίτι της μέρα μεσημέρι – Έσπασαν την πόρτα με σκεπάρνι! (βίντεο)

Θύματα διάρρηξης για δεύτερη φορά έπεσε κάτοικοι Μελισσίων.

Γης Μαδιάμ τα έκαναν διαρρήκτες σε σπίτι στα Μελίσσια, για δεύτερη φορά. Η κα. Μαρία, ιδιοκτήτρια του σπιτιού μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» για την περιπέτεια της ίδιας και του συζύγου της.

Όπως περιέγραψε το θύμα, όλα έγιναν όταν εκείνη και ο σύζυγός της έλειπαν από το σπίτι, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. «Εγώ έφυγα από το σπίτι 8 παρά τέταρτο το πρωί για κάτι δουλειές…δεν ξέρω εάν με περίμεναν απ’ έξω, εάν με παρακολουθούσαν…η καταδίωξη της Αστυνομίας ξεκίνησε στις 10» είπε η κα Μαρία.

«Αυτοί οι άνθρωποι να είναι καλά, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν χίλια επιδόματα, όχι ένα, γιατί σταμάτησαν και κατέβηκαν οι πίσω ΔΙ.ΑΣ και τους κυνήγησαν με τα πόδια» ανέφερε.

Οι διαρρήκτες, όπως αποκάλυψε, εισήλθαν στην οικία σπάζοντας την αλουμινένια πόρτα της κουζίνας με ένα σκεπάρνι που βρήκαν στην εργαλειοθήκη του σπιτιού.

«Το σπίτι έχει γύρω, γύρω σπίτια, ωστόσο είναι απομονωμένο, επίσης ο κόσμος δεν βγαίνει έξω να βοηθήσει. Εγώ έχω μία γειτόνισσα, αλλά έλειπε στη δουλειά της» σημείωσε η κα Μαρία.

Αναφορικά με την πρώτη διάρρηξη, είπε πως μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας, το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες ήταν τρεις Ρομά, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στον έλεγχο των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε βήμα – βήμα τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς όταν έχει γίνει διάρρηξη στο σπίτι του. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να μην αγγίξουν τίποτα μέσα στο σπίτι και να καλέσουν αμέσως το 100. Τότε θα έρθει η ΔΙ.ΑΣ ή η Άμεση Δράση και αμέσως γίνεται η καταγραφή. Έπειτα θα ενημερωθεί το τμήμα Ασφαλείας το οποίο θα έρθει για την αυτοψία, για να παρθούν τα αποτυπώματα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.