Σοκάρει ο ιατροδικαστής για την αυτοκτονία του 14χρονου: Κρεμάστηκε με ζώνη, ξεψύχησε σε 7 λεπτά!

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια. Αυτοκτόνησε με ζώνη την οποία πέρασε από τη κουκέτα στο δωμάτιό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 14χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, την περασμένη Παρασκευή (13.05.2022) και κανείς δεν ξέρει ακόμη ποιος ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 14χρονος κρεμάστηκε με μία ζώνη. Την έδεσε στην κουκέτα του δωματιού του πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έκθεση χρειάστηκε 5 έως 7 λεπτά για να πεθάνει.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Μάσκα στους εσωτερικούς χώρους και σε μέρη με συνωστισμό προτείνουν ειδικοί - Έκτακτη ενημέρωση τη Δευτέρα!

«Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

«Τον γνωρίζαμε ήταν ένα πολύ καλό παιδί, δεν πείραζε ποτέ κανέναν, ήταν με την καλή κουβέντα πάντα. Ηταν χαρά θεού», αναφέρει συμμαθητής του 14χρονου.

«Κάποια παιδιά από εδώ τoν πείραζαν συστηματικά. Τον απειλούσαν και τoν χτυπούσαν. Πιστεύω ότι ήταν πιο αδύναμος και εκείνοι ήθελαν να δειχτούν ότι ήταν πιο δυνατοί από αυτόν. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Ήταν παλαιστής αλλά όχι υπέρ της βίας, ότι και να του έλεγαν τους απαντούσε εντάξει και έφευγε».

Δείτε ακόμα:  Πέθανε ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Γεράσιμος Νοταράς

Όσον αφορά το blackout challenge

Ο συμμαθητής του 14χρονου σχολιάζει «έχει γίνει trend στην κοινωνία. Το κάνουν πολλά παιδιά, αν και στο σχολείο μας δεν είχε ακουστεί να το έχει κάνει κάποιο παιδί. Αυτό που κάνουν είναι να δένουν ότι στο λαιμό τους και να προσπαθούν να το λύσουν χωρίς να πνίγουν. Όλη αυτή τη διαδικασία την βγάζεις βιντεο και μετά την ανεβάζεις».

Ανησυχία έχει προκαλέσει και στους υπόλοιπους γονείς η αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή, υποστηρίζοντας πως έχουν ακούσει ότι στο σχολείο υπάρχει συρτάρι με μαχαίρια και πεταλούδες.

Δείτε ακόμα:  Ανατροπή στη δολοφονία! Σκότωσε το συγγενή του και πήρε την Αστυνομία – «Ελάτε, μπήκε διαρρήκτης στο σπίτι και τον σκότωσα»

«Έχουμε ακούσει πως υπάρχει συρτάρι με πεταλούδες, με μαχαίρια, τέτοια πράγματα. Σαν γονιός φοβάμαι πάρα πολύ για το παιδί μου. Τον χειμώνα που έγινε κατάληψη ήταν ανοιχτή μόνο η πίσω πόρτα. Εμείς, οι γονείς, είχαμε πάρει τηλέφωνο της αστυνομία να έρθει. Πού ήταν ο γυμνασιάρχης, πού ήταν οι εκπαιδευτικοί;» αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα ενός μαθητή του γυμνασίου.

dikaiologitika.gr