Σοκαριστική μαρτυρία για Βύντρα: «Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα λόγω κορονοϊού»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν της Λαμίας, Λουκάς Βύντρα.

Ο έμπειρος αμυντικός χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, ενώ συγκλονίζει η μαρτυρία του προπονητή της στερεοελλαδίτικης ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τον ιό ο Βύντρα.

Όπως ανέφερε στο Open ο κ. Γρηγορίου, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας χρειάστηκε να παραμείνει για 10 μέρες με τα ιατρικά μηχανήματα, δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης του Βύντρα, αλλά και το πόσο σοβαρός είναι ο ιός κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Πονοκέφαλος για τους λοιμωξιολόγους το κέντρο της Αθήνας - Αυξάνονται τα τοπικά lockdown

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Αθηναίος τεχνικός:

«Ο Λουκάς είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και ξαφνικά την 5η μέρα επιδεινώθηκε πάρα πολύ η κατάστασή του σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να εισαχθεί μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα! Αυτό που μου είπε ο Λουκάς είναι ότι: Άρχισα και πιστεύω και είδα με τα μάτια μου, τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει ο κορονοϊός».

Δείτε ακόμα:  Σε ποια περιοχή άνοιξαν τα σχολεία αλλά δεν πήγε κανένα παιδί - Τα κράτησαν οι γονείς στο σπίτι!