Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Μπρους Γούίλις: «Δεν ξέρουμε πόσο χρόνος του απομένει»

Όλα δείχνουν ότι επιδεινώνεται η κατάσταση του πασίγνωστου ηθοποιού .

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του διανύει ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με αφασία από το 2022, καθώς πλέον χρειάζεται πάντα δίπλα του κάποιος φροντιστής, αφού «οι κακές μέρες είναι περισσότερες από τις καλές».

Ο ηθοποιός περνά πλέον τις μέρες με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ αλλά και την πρώην σύζυγό του Ντεμι Μουρ και τα πέντε παιδιά του.

«Μόλις ο Μπρους είχε αυτήν τη διάγνωση, όλοι ήρθαν κοντά για να διατηρήσουν τη μνήμη του ζωντανή. Είναι όλοι εκεί όλη την ώρα» αναφέρει πηγή στο Us Weekly.

«Αυτή η εμπειρία έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους. Οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του» προσθέτει.

Δυστυχώς, πλέον, ο ηθοποιός έχει «πολλές περισσότερες κακές μέρες από καλές τους τελευταίους μήνες», με άλλη πηγή να εξηγεί ότι πάντα βρίσκεται μαζί του τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας, παρά το γεγονός ότι συνέχεια δίπλα του είναι φροντιστής.

Ο 68χρονος ηθοποιός πλέον περνάει χρόνο και με την εγγονή του Louetta, που έφερε στον κόσμο τον Απρίλιο η κόρη του Rumer.

«Η Rumer θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta θα γνωρίσει τον Μπρους και ο ίδιος θέλει να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός».

elefterostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.