Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την αυτοκτονία της 14χρονης – Τι λένε οι συμμαθητές της (βίντεο)

Σοράκουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την αυτοκτονία της 14χρονης μαθήτριας στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο. Συμμαθητές της αποκαλύπτουν στο Open TV πως το κορίτσι τις τελευταίες ημέρες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Γενικά συναισθηματικά ήταν διαφορετική, πιο αγχωμένη, σαν να της είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό», αναφέρει συμμαθητής της στην κάμερα του Open TV. Μια ημέρα πριν , ο 43χρονος καταστηματάρχης είχε συλληφθεί για αποπλάνηση ανηλίκου. Πριν από μερικές ημέρες ο πατριός της είχε πιαστεί στα χέρια με τον 43χρονο. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, ενώ ο πατριός της υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Στις 9 Μαΐου, γείτονας του 43χρονου προσπάθησε να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού, όμως δεν το έκανε όταν του ζητήθηκε να το κάνει επώνυμα.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open TV:

ethnos.gr