Σωτήρης Σκούφος: “Εχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για το κυκλοφοριακό”

Ο Σωτήρης Σκούφος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου με την παράταξη “Μπροστά σε νέα πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι”.

Λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας (ιδιοκτήτης σχολής οδήγησης), έχει ασχοληθεί με το κυκλοφοριακό ζήτημα της περιοχής και όπως τονίζει: “Το κυκλοφοριακό αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου μας. Έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την οριστική διευθετησή του”.

Βιογραφικό

Ο Σωτήρης Σκούφος γεννήθηκε και ζει στη Ραφήνα. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίλια Λιούτα και έχει δύο παιδιά, τον Νικόλα 11 ετών και τον Θανάση 8 ετών. Είναι εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Ραφήνα και το Πικέρμι, αλλά και στη Διασταύρωση της Ραφήνας με διαφορετικό επιχειρηματικό αντικείμενο.

Είναι Γραμματέας του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Ανατολικής Αττικής τα τελευταία 8 χρόνια, όπως επίσης και αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ). Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων Οδικής Ασφάλειας.

Ζώντας καθημερινά το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και την καθημερινότητα των πολιτών -το κυκλοφοριακό- έχει εκπονήσει Κυκλοφοριακή Μελέτη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Προέρχεται από την παλαιότερη και μεγαλύτερη σε πληθυσμό οικογένεια της Ραφήνας και ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό “Μπροστά, σε Νέα Πορεία” της Δήμητρας Τσεβά-Μήλα, για έναν Δήμο αξιοκρατικό, σύγχρονο και προοδευτικό.

Για έναν Δήμο που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.