Σπ. Παππάς: Η “κατάρρευση” της Δημοτικής Αρχής Μαραθώνα

Η κατάσταση, που ζήσαμε και ζούμε εδώ και δυο μέρες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στον Δήμο μας, είναι τραγελαφική. Η δήθεν έμπειρη και προετοιμασμένη Δημοτική Αρχή Μαραθώνα «έχει χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια». Τα έντονα καιρικά φαινόμενα ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, η οποία παίρνει βαθμό κάτω από τη βάση, αφού η διαχείριση και αυτής της δύσκολης κατάστασης ήταν τουλάχιστον τραγική.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης: Στάση στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη - Συνεχίζει προς Νέα Μάκρη (φωτό & βίντεο)

Εμείς οι ψηφοφόροι έχουμε ευθύνη για το ποια παράταξη και για το ποια πρόσωπα ψηφίζουμε να μας εκπροσωπήσουν ;

Βεβαίως και έχουμε ευθύνη και μάλιστα μεγάλη ! ΌΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ, ΦΙΛΟ, ΓΝΩΣΤΟ ή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ, τι φανταζόμαστε ότι μπορεί να συμβεί ; Μα ακριβώς αυτό που βλέπουμε σήμερα… Ανεπάρκεια, Ανικανότητα, Ανευθυνότητα !
Πολίτες-δημότες-ψηφοφόροι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ότι στηρίζοντας και ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που οι συγκεκριμένες επιλογές μας προκαλούν στην τοπική κοινωνία, όπως συμβαίνει σήμερα.

Δείτε ακόμα:  Δ. Μαραθώνα: Συνεχίζονται μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων οι αιτήσεις για το Camp «Παιδί & Θάλασσα 2022»

Για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να δει ο Δήμος Μαραθώνος άσπρη μέρα, πρέπει ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας μετά την απομάκρυνση από την κάλπη κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται !

Σπύρος Παππάς