Σπαλιάρας ακούει; ΛΕ ΠΑ: «Μπορεί να έχω πάει με περισσότερες από αυτόν» (video)

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πολλά για την προσωπική του ζωή. Μπορεί μάλιστα, όπως είπε, να έχει σπάσει το ρεκόρ του Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει τον τρόπο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με τις δηλώσεις του. Αποκάλυψε μία πτυχή της προσωπικής του ζωής, ενώμίλησε για την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Αυτή τη φορά ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρύσλας Γεωργακοπούλου που φιλοξένησε το “Eυτυχείτε” και όπως δήλωσε έχει σπάσει το ρεκόρ Σπαλιάρα αφού έχει συνευρεθεί με πάνω από 4.000 χιλιάδες κυρίες.

«Εγώ μπορεί να έχω πάει και με περισσότερες από 4000 γυναίκες. Μπορεί, αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Για βάλε… 365 επί 40! Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Με όλες αυτές τα κυρίες που έχω πάει, τις ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί και αυτές πέρασαν καλά μαζί μου κι εγώ πέρασα ωραία», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής απάντησε επίσης για την Ασημίνα Ιγγλέζου που είχαν συνεργαστεί σε ένα βίντεο κλιπ, ενώ τόνισε πως του αρέσει πολύ στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.