Σπάτα – Αρτέμιδα: “Ανάσσα” – Όσο και να κρύβεστε κε Μάρκου…

Όσο και να κρύβεστε κε Μάρκου, οι Δημότες είναι εκεί έξω, με δεκάδες άλυτα προβλήματα

Όσο και να κρύβεστε κε Μάρκου, δεν θα ξεφύγετε από την υποχρέωσή σας για αγορά tablet, εάν όχι για το σύνολο των μαθητών όπως υποσχεθήκατε τον Απρίλιο του 2020 και ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τουλάχιστον στους δεκάδες μαθητές που ακόμα έχουν ανάγκη.

Η αγορά ενός πολύ μικρού περιορισμένου αριθμού (1-2 tablet κατά μέσο όρο ανά σχολείο), ήταν απλός ένα επικοινωνιακό κόλπο, για να αποφύγετε την αγορά των tablet προς όλα τα παιδιά, που υποσχεθήκατε και να κάμψετε τις πιέσεις μας. Προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση του προβλήματος, έστω και τώρα. Έλεος…. σεβαστείτε το Δημοτικό Συμβούλιο, που πήρε την απόφαση αγοράς τον tablet από τον Απρίλιο. Κοινωνική ευαισθησία, κε Μάρκου.

Όσο και να κρύβεστε κε Μάρκου, θα πρέπει να απαντήσετε γιατί δεν προβήκατε στην παραμικρή μείωση Δημοτικών φόρων και τελών, γιατί δεν στηρίζεται τον Δημότη και την επιχείρηση, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κοινωνική ευαισθησία, κε Μάρκου.

Δείτε ακόμα:  Ναυάγιο του πλοίου «Χρυσή Αυγή»: «΄Επεφταν από τον ουρανό ρόδες αυτοκινήτων. Έγινε λαμπάδα και φώτιζε όλο τον Κάβο Ντόρο»

Όσο και να κρύβεστε κε Μάρκου, δεν θα αποφύγετε την κριτική στις ερωτήσεις μας, για τα δεκάδες πολυετή λιμνάζοντα προβλήματα των πόλεων μας. Δεν θα αποφύγετε τις πιέσεις μας για Κοινωνική ευαισθησία. Κάθε μέρα η παράταξή μας η ΑΝΑΣΣΑ θα σας τα επαναλαμβάνει, κάθε μέρα εδώ μέχρι να δώσετε λύση!