Σπάτα – Αρτέμιδα: Η Ραφτοπούλου διέγραψε από την παράταξη “Ανάσσα”, Αναγνωστοπούλου, Λύτρα και Τσέπα!

Τρεις δημοτικούς συμβούλους διέγραψε η Άννα Ραφτοπούλου από την παράταξη “Ανάσσα”. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της αυτοί είναι οι κ.κ Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, Αθηνά Λύτρα και Βαγγέλης Τσέπας

Αναλυτικά η κα. Ραφτοπούλου αναφέρει:

Με λύπη μου ανακοινώνω τη διαγραφή των τριών μελών, Αναγνωστοπούλου Δήμητρας, Λύτρα Αθηνάς και Τσέπα Ευαγγέλου από την παράταξη ΑΝΑΣΣΑ.

Στις περασμένες εκλογές η κοινωνία του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος έδωσε στην ΑΝΑΣΣΑ και σε εμένα ως επικεφαλής το 48,6% με σαφέστατη και κατηγορηματική εντολή να υπερασπιστούμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που καταθέσαμε και να ασκήσουμε με πολύ δυνατή φωνή τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα απέναντι στην αποτυχημένη πολιτική της προηγούμενης πενταετίας του κ. Μάρκου.

Μας έδωσε σαφέστατη εντολή στήριξης της κοινωνίας σε μία περίοδο που οι πολίτες δοκιμάζονται.

Δείτε ακόμα:  Βασ. Σπαντούρος για Πετρούνια: Άντε λιθοβολήστε τον τώρα!!!

Μας έδωσε σαφέστατη εντολή να διεκπεραιώσουμε τα πολεοδομικά ζητήματα και ζητήματα σχεδίου πόλης, που καταταλαιπωρούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τους πολίτες και απομειώνουν τις περιουσίες τους.

Μας έδωσε σαφέστατη εντολή δημιουργίας αναπτυξιακών προϋποθέσεων για να προωθήσουμε την τοπική οικονομία και την αγροτική δραστηριότητα.

Μας έδωσε σαφέστατη εντολή να λύσουμε το πρόβλημα της άθλιας σχολικής στέγης, που υποχρεώνει χιλιάδες μαθητές να φοιτούν σε απαράδεκτα, λειτουργικά, σχολεία.

Πράγματα που απέχουν πολύ από τις επιδιώξεις της σημερινής δημοτικής αρχής.

Και πάνω από όλα, μας έδωσε εντολή να προάγουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες, να κάνουμε την κοινωνία συμμέτοχο των αποφάσεων και να ενώσουμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις σε μια κατεύθυνση συνέργειας και συνεργασίας.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και με τη σαφέστατη εντολή που μας έδωσε το 48% που οφείλουμε να υπηρετούμε με συνέπεια, η παράταξη ομόφωνα αποφάσισε σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ζητήσει την αναβολή της συζήτησης του προϋπολογισμού, έτσι ώστε να προετοιμαστούν και οι άλλες παρατάξεις που δεν τους δόθηκε επαρκές χρονικό περιθώριο.

Δείτε ακόμα:  «Θοδωρής»: Αυτός είναι ο αρχηγός του κυκλώματος ναρκωτικών στην Αρτέμιδα!

Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι και συμφέροντα, έκαναν τους τρεις παραπάνω δημοτικούς συμβούλους να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση και να υπερψηφίσουν, κάποιοι από αυτούς, τον προϋπολογισμό του κ. Μάρκου, αφενός αιφνιδιάζοντας τους συναδέλφους τους, αφετέρου παραβιάζοντας τη λαϊκή εντολή. Αδιαφορώντας για την κοινή απόφαση της παράταξης, προσβάλοντας τόσο τα μέλη της όσο και τα μέλη των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι η διαγραφή τους.

Η παράταξή μας το ένα αυτί της το έχει στην κοινωνία και το άλλο στο εσωτερικό της. Είμαστε απλοί διαχειριστές οραμάτων, ιδεών. Τα καιροσκοπικά παιχνίδια δεν ταιριάζουν στη φυσιογνωμία του συνδυασμού. Διαλύουν το κοινωνικό συμβόλαιο με τους συνδημότες μας. Οι τρεις αυτοί, αποτελούν ξένο σώμα, όχι γιατί πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό. Αλλά γιατί διάλεξαν λάθος συνδυασμό να επιβάλλουν μισαλλόδοξες, μικροπολιτικές τακτικές. Δεν είναι απόφασή μου να διαγραφούν. Η κοινωνία που μας στήριξε ως συνδυασμό τους απορρίπτει ως ξένο σώμα και τους παραδίδει στην κρίση του θυμόσοφου λαού. Κύριοι, ευχαριστούμε. Αν σας έμεινε μια ρανίδα εντιμότητας και αξιοπρέπειας, παραδώστε τις έδρες του συνδυασμού που σας φιλοξένησε και αναζητήστε αλλού το δονκιχωτισμό σας.. Αν δεν το κάνετε, σας αφήνω στην κρίση των δημοτών.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα & Αρτέμιδα, ανάμεσα στις 20 περιοχές που "ξέφυγαν" τα ενοίκια!

Άννα Ροαφτοπούλου