Σπάτα: Χριστουγεννιάτικο Bazaar “Γαλιλαίας”- Κρατήστε την ημερομηνία!

Το Σάββατο 7 & την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, σε ένα μήνα από σήμερα, θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Σας προσκαλούμε να αγοράσετε δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών και ταυτόχρονα να ενισχύσετε το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και έτσι να συμβάλετε και εσείς στην Ανακούφιση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της ασθένειάς τους.

Κάθε συνεισφορά, ακόμα και η πιο μικρή, είναι σημαντική καθώς 5 ευρώ μόνο είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν το γεύμα των ασθενών του Ξενώνα ή τη μετάβαση γιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγου και των υπόλοιπων λειτουργών υγείας της Μονάδας στο σπίτι των ασθενών για να τους φροντίσουν.

Χριστουγεννιάτικα είδη, χειροποίητα τρόφιμα και ποτά, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, χειροτεχνίες ασθενών και εθελοντών μας, βιβλία, παιδικά παιχνίδια, φυτά είναι κάποια από όσα θα βρείτε στο Bazaar μας.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία στην Αρτέμιδα: Νεκρό βρέφος 17 ημερών!

Και φέτος το Bazaar θα είναι μια ψυχαγωγική και ενημερωτική εκδήλωση με πλούσιες μουσικές παραστάσεις, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά και Ξεναγήσεις στον μοναδικό Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Bazaar μπορείτε να βρείτε στη συνημμένη πρόσκληση και αφίσα που σας αποστέλλουμε και για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στην ιστοσελίδα μας www.galilee.gr.

Σας περιμένουμε!